ATW hírek

Blogot indítottunk

Ezzel több kolléga nem titkolt vágya vált valóra. 😊 Igaz, ennél azért sokkal több indok van mögötte.

Miért?

A Facebookon jó ideje apró bejegyzésekkel tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel és az oldal követőivel. Posztolunk a szolgáltatásainkról – néha viccelődünk is velük. Megosztjuk a meglepő informatikai híreket, leginkább szórakoztató jelleggel. Eddig semmi komoly.

De az élet nem csak játék és mese… az ügyfélszolgálatunkra gyakran érkeznek általános kérdések, amikre örömmel válaszolunk. Akkor is, ha zömében már kitértünk rájuk a weboldalunkon található ATWikiben. Ezeket az újra és újra felmerülő témákat rendszeresen meg szoktuk osztani, éppen mi van terítéken a telefonhívásoknál. 😊

No de alkalmanként akadnak összetettebb kérdéskörök is! Ilyenkor felcsillan az ügyfélszolgálatos szeme, vesz egy mély levegőt és a lehető legérthetőbben elmagyarázza azt. Végre valami izgalom, végre valami ritka eset! Hatalmas lelkesedésünkben ilyenkor a telefonbeszélgetés után ezeket is megírjuk, mert fix, hogy több embert is érdekel – csak sokan még mindig nem mernek kérdezni.

Igen ám, de az ilyesféle hosszabb lélegzetvételű témákra egy posztocska nem elég, ezért kezdetben Facebook jegyzeteket használtunk. Azonban ez nem igazán vált be technikailag. Hiába osztottunk meg érdekes és hasznos cikkeket, hogyha azok nehezen kereshetők vissza. Ha mégis sikerül, akkor problémás hivatkozni rá, mert sajnos csak a Facebook tagok tudják megnyitni.

Egy saját blog viszont sokkal jobb lesz!

Hogyan?

Hoszting cégként kétség sem fért ahhoz, hogy a blogot saját tárhely szolgáltatáson üzemeltessük a központi atw.hu domain nevünk alatt. A működtetéshez pedig a legnépszerűbb WordPress motort telepítettük.

Ezzel egyúttal élesben tudjuk tesztelni az ATW tárhely szolgáltatás kompatibilitását a WP-vel: teljesen optimális!

Miről?

Biztos észrevetted, hogy az induláshoz átemeltük a Facebook Jegyzeteknél megosztott cikkeinket a Szakmázunk kategóriába. Ezt a témát folytatni fogjuk és havi rendszerességgel további informatikai megoldásokat fogunk bemutatni közérthetően megfogalmazva. Sőt, az eddigi elmagyarázó jegyzetek mellett egyéb szakmai hangvételű irományokat is tervezünk, amelyek már nem csak a laikusok számára érdekesek, hanem informatikus barátaink számára is hasznosak lehetnek. Reméljük, lesz elég kapacitás a megírásra és részetekről az olvasásra is!

Fedezd fel az ATW hírek kategóriát is. Ezentúl itt fogjuk nyilvánosságra hozni az ügyfeleinket érintő aktuális információkat. Minden fontos hír egy helyen, átláthatóan, követhetően. Legyen szó tervezett karbantartásokról, felületeink fejlesztéséről, új szolgáltatás bevezetéséről vagy módosításáról és nem utolsó sorban az akciókról!

Előre is köszönjük, ha figyelemmel kíséred az ATW blogot. Annál inkább fogunk örülni, hogyha hozzá is szólsz a cikkekhez! A kérdéseid és a véleményed is fontosak számunkra. 😊

Persze a blogbejegyzéseket is meg fogjuk osztani a Facebook oldalunkon, így akkor sincs okod az aggodalomra, hogyha azt a csatornát szoktad meg. Megígérjük, hogy nem fogsz lemaradni semmiről!