ATW hírek

Koronavírus tájékoztató

Az új típusú koronavírus átrendezte eddigi életünket és hatással van cégünk jelenlegi működésére is, ezért pár intézkedést érvénybe kellett léptetnünk a díjbekérők/számlák postai kézbesítését és az ügyfélfogadás rendjét illetően mind az Ügyfeleink, mind a munkatársaink egészségének megőrzése érdekében.

  • A díjbekérőink és számláink kézbesítése a jövőben elektronikus formában jelen e-mail címre fog történni. A számlázásnak jelenleg két módja van:
    • Elektronikus számlázás esetén a mellékelt PDF fájlt digitális aláírással, időbélyeggel, valamint a számlaadatokat tartalmazó, beágyazott XML fájllal látjuk el, így elektronikus befogadásra alkalmas.
    • E-mail alapú számlaküldés esetén a mellékelt PDF számlaképet kinyomtatva papíralapú befogadásra alkalmas számlát kap. Ezen számlaképeket az iADMIN.hu portálunkra belépve letöltheti, közvetlen ki is nyomtathatja.A két számlázási mód közötti váltásra az iADMIN.hu portálon bármikor van lehetőség.
  • Amennyiben mindenképpen papír formában van szükségük ezen bizonylatokra, a PDF-ek kinyomtatásával minden jogszabályi követelménynek eleget tesznek.
  • Személyes ügyfélfogadást Esztergomi úti irodánkban átmenetileg felfüggesztjük, természetesen munkatársaink és a szervertermi operátori szolgálat telefonon és e-mail formájában a megszokott nyitvatartási menetrend szerint elérhetőek.
  • Amennyiben co-location szolgáltatással rendelkezik, kérjük szervertermi operátori szolgálatunkat személyesen csak abban az esetben vegye igénybe, ha az operátori közreműködés és a távoli elérési megoldások egyike sem vezetett eredményre, esetleg elengedhetetlen hardveres beavatkozásra van szükség. A ügyfélfogadói tér fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk. A megjelenés során maszk és gumikesztyű viselése kötelező!

iADMIN.hu adminisztrációs felületen a domainekkel, webtárhelyekkel, VPS-ekkel, pénzüggyel kapcsolatos számos művelet elvégezhető (pl. bankkártyás számlakiegyenlítés), amennyiben kérdésük lenne, ügyfélszolgálatunk továbbra is 8 és 17 óra között elérhető a +36 1 6000 289 központi telefonszámon.

Megértésüket előre is köszönjük!