Automatizált Wordpress telepítés!

Hogyan lehet telepíteni?

WordPress telepítéséhez szükséged lesz első körben egy tárhelyre. Amennyiben ez megvan nincs más dolgod csak belépni az adminisztrációs felületünkre (iAdmin) és egy kattintással elindítani az automatikus WordPress telepítést.
Amennyiben nincs még tárhelyed ezen az oldalon tudsz rendelni: Webtárhely rendelése.

Mi az a WordPress?

A WordPress egy olyan csodálatos, ezermester-eszközként bárki számára ingyenesen elérhető szoftver, amellyel bárkinek lehetősége van egyszerű email-írói képességekkel is egy ragyogó honlap, blog, vagy éppen portálrendszer kialakítására. Telepítést követően 5 perc alatt elkészíthető vele egy saját weboldal, így egyszerre munkaeszközzé, szórakozássá és a tanulás kiapadhatatlan forrásává válik.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú (PHP és MySQL alapú) tartalomkezelő rendszer. A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform. Többek között ennek a modularitásnak köszönheti a népszerűségét. A világ top 1 millió weboldalából 16,7% WordPress alapú és az új weboldalak 22%-a készül WordPress-el. A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten!

Jellemzői