FTP hozzáférési adatok

Amennyiben rendelkezik ATW webtárhely előfizetéssel, akkor az iAdmin.hu adminisztrációs felület Webtárhely menüpontjában találja meg az FTP csatlakozáshoz szükséges információkat.

A tárhely kezelésén belül az FTP fül alatt találhatók a csatlakozáshoz szükséges adatok, úgy mint az FTP szerver címe, port száma valamint a felhasználónév.

Új tárhely esetén a jelszót az Információk, beállítások fül alján az [FTP és adatbázis jelszó felülírása] gombra kattintva állítható be. Amennyiben a tárhelyren már vannak működő weboldalak, akkor a jelszó módosítás nem ajánlott!

FTP kliensek

Az FTP szerverünkhöz bármilyen szabványos FTP kliens segítségével lehet kapcsolódni. A szükséges beállítások a tárhely adminisztrációs oldalon vannak feltüntetve.

FileZilla

Ingyenes FTP kliens, ami támogatja az FTP, FTPS, SFTP protokollokat is. Elérhető Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerekre is. A többi FTP kliens közül a sok funkció mellett a jól használható hibaüzenetekkel tűnik ki.

Letölthető a filezilla weboldaláról.

Total Commander

A Total Commander egy népszerű fájlkezelő, ami többek között FTP kapcsolat kezelésére is használható. Ha a helyi fájlok kezelését is ezzel a programmal végzed, akkor bizonyára nem lesz vele probléma az FTP kapcsolat kezelése se.