Technológiai háttér

Ingyenes tárhelyünk és PREMIUM webtárhelyeink egymástól teljesen független rendszeren, szervereken futnak. PREMIUM webtárhelyeink elsődleges célja az állandó rendelkezésreállás, a hibatűrő környezet, a stabil erőforrás elosztás, a gyors kiszolgálás, a testreszabhatóság.

Reklámsáv

Ingyenes tárhelyünk használata bár díjtalan, a rendszer működését az oldal felső sávjában elhelyezett reklámsáv bevételeiből finanszírozzuk. Technikailag ez azt jelenti, hogy minden oldabetöltésre az oldal felső részén egy 60 pixel magas sáv jelenik meg hirdetésekkel. Ez zavaró hatással lehet látogatóira, ügyfeleire. Az oldal HTML szerkezetét is érinti, mivel az Ön által feltöltött tartalom minden esetben egy IFRAME keretbe kerül.

Rendelkezésreállás

Talán az egyik legfontosabb és nem elhanyagolható különbség, hogy ingyenes tárhelyünk működésére semmilyen garanciát nem tudunk adni. Ezzel szemben PREMIUM tárhelyünk működésére éves szinten 99,9%-ot vállalunk.

Több domain kiszolgálása

Míg PREMIUM tárhelyeinken lehetőség van több domain nevet egy tárhelyre vagy a tárhelyen belüli könyvtárakra irányítani, addig az ingyenes tárhelye kizárólag az általunk biztosított és korábban beregisztrált {oldalneve}.atw.hu címen elérhető.

Kinek, mit ajánlunk?

Ha Ön hobbi szinten ismerkedik a honlapszerkesztéssel és nem zavarja a reklámsáv, használja ingyenes tárhelyünket, minden egyéb esetben PREMIUM szolgáltatásunkat ajánljuk, tekintve, hogy szolgáltatásaiban, felépitésében kielégíti a kis- és középvállalatok igényeit.

Összegzésképpen

Ingyenes PREMIUM
Biztonsági mentés Havi Napi
Reklámsáv Van Nincs
IFRAME keret Van Nincs
Hibatűrő környezet, redundancia Nincs Van
Több domain kiszolgálása Nincs Van
Adattárolás technológiája HDD SSD
Vállalt rendelkezésreállás (SLA) - 99,9%
E-mail {OLDALNEVE}@atw.hu {BARMI}@{ONDOMAINNEVE.HU}