Több weboldal egy webtárhelyen

Igen, a webtárhelyhez korlátlan számú domain név rendelhető, amelyekhez külön könyvtárakba külön weboldalak is feltölthetők.

Amire figyelni kell:
- Legyen elég szabad FTP tárterület az új weboldal számára.
- Legyen elég szabad Adatbázis tárterület is, ha az új weboldal használ adatbázist.
- Egy webtárhelyhez csak egy hozzáférés tartozik. Tehát az összes weboldal ugyanazzal a tárhely hozzáféréssel lesz elérhető akkor is, ha külön FTP könyvtárban és külön adatbázisban vannak az adatai.

Domain nevek hozzárendelése a webtárhelyhez különböző weboldalak üzemeltetéséhez

Az iAdmin.hu adminisztrációs felületen csak azokat a domain neveket lehet hozzáadni a tárhelyhez, amelyek a tárhely tulajdonos kezelésében vannak a Domainek menüpont alatt. Amennyiben egyéb domain nevet kíván felvenni, jelezze az ügyfélszolgálatnak a support@atw.co.hu címen.

Bejelentkezést követően navigáljon a Webtárhely menüpontba, majd a [Tárhely kezelése] gombra kattintást követően a Domainek fül alatt a [Domain hozzáadása] gombra kattintva lehet új domain nevet hozzárendelni a tárhelyhez.

A megjelenő panelen a Domain néven kívül meg kell adni az elérési útvonalat és a PHP verziót is a weboldal üzemeltetéséhez.

Elérési útvonal: a domain névhez tartozó weboldal tartalom számára érdemes a www könyvtáron belül egy külön könyvtárat létrehozni – amit célszerű a domain névvel hasonló módon elnevezni.

PHP verzió: a webfejlesztésnek megfelelő verziót kell kiválasztani.

A beállítások később is módosíthatók.
A weboldal megfelelő működéséhez az FTP tárhelyen az előbbiek szerint beállított elérési útvonalra töltse fel a weboldal forráskódját.