E-mail cím átirányítás

Az iADMIN felületen akkor tud e-mail címet és e-mail átirányítást létrehozni, hogyha rendelkezik az ATW Internet Kft.-nél webtárhely előfizetéssel, amelyhez hozzá van adva a megfelelő MX beállításokkal rendelkező domain név.

Az iADMIN felületre való bejelentkezést követően navigáljon a Webtárhely menüpontba, majd a [Tárhely kezelése] gombra kattintást követően az E-mail fiókok fül alatt az [E-mail átirányítás hozzáadása] gombra kattintva megjelenik az e-mail átirányítás rögzítését szolgáló űrlap.

Az E-mail cím mezőbe írja be annak az e-mail címnek az előtagját, ahonnan a beérkező leveleket továbbítani szeretné. A @-ot követő utótagot (domain név végződés) nem kell beírni, mert az automatikusan látható a mező mögött. Amennyiben a tárhelyen több domain nevet is kezel, akkor a legördülő listában válassza ki a megfelelő domain név végződést.

Az Átirányítás célja mezőbe írja be azt a teljes e-mail címet, ahová továbbítani kívánja a leveleket. Ebbe a mezőbe több címet is megadhat vesszővel elválasztva. Amennyiben azt szeretné, hogy az eredeti e-mail cím postafiókjában is megmaradjanak a levelek, akkor vesszővel elválasztva írja be ide a teljes eredeti e-mail címet is.

A [Létrehozás] gombra kattintva elkészül az új e-mail átirányítás, ami azonnal működésbe lép.

Az űrlap bezárásához kattintson a [Bezár] gombra.