Ha a domain név az ATW kezelésében van, akkor pénzügyi teljesítés hiánya miatt, vagy korábbi téves felmondás miatt fordulhat elő ez a probléma. Amennyiben a befizetés hiánya okozza a problémát, akkor az iADMIN.hu felületen a domain adatlapján a bizonylatoknál piros háttérrel jelezzük a fizetetlen díjbekérőt, ezt befizetve a domain hosszabbítását megpróbáljuk kezdeményezni. Azt javasoljuk hogy a folyamat gyorsítása érdekében a befizetés bizonylatát a sales@atw.co.hu címünkre juttassa el, főként csekkes befizetés esetén.

Egykorábbi felmondás visszavonása is kezdeményezhető az adminisztrációs felületen, ilyenkor a domain adatlapján a "Meghosszabbítás" gomb használható, ez egyből kiállítja a szükséges díjbekérőt, majd a befizetést követően a visszaállítást kezdeményezzük.

Az olyan esetekben amikor a hosszabbítás már csak karantén díj ellenében kérelmezhető, a kapcsolattartót külön értesítjük a hosszabbítási kérelem beérkezését követően. Karantén díj megfizetése csak bizonyos nemzetközi domain nevek esetén szükséges.

Ha a lejárt domain név egy másik szolgáltatónál van, akkor a hosszabbítást az átregisztrációs folyamat elindításával lehet kezdeményezni. A nemzetközi domain nevek jelentős része a lejárat után már nem hordozható, csak az aktuális regisztrátor hosszabbítása után.