Díjfizetési lehetőségek

Az ATW szolgáltatásairól díjbekérőt (vagy számlát) küldünk a kapcsolattartó(k) e-mail címére. A díjak befizetése elektronikusan történik, amelyre három lehetőség van:
* bankkártyás fizetés
* banki átutalás
* banki készpénzbefizetés

Bankkártyás fizetés

Az iADMIN adminisztrációs felületre belépve a baloldali menüben a Pénzügy lehetőséget választva listázásra kerülnek a fizetetlen díjbekérők és a számlák. A pirossal kiemelt sorok fizetetlenek, míg a zöldek rendezése már megtörtént.

A piros háttérrel kiemelt fizetetlen díjbekérő (vagy számla) kipipálását követően a jobb felső sarokban érhető el a Bankkártyás fizetés, amelyre kattintva lehetőség nyílik a díjak rendezésére.

Szükség esetén több díjbekérő (vagy számla) is kijelölhető és kifizethető egyszerre.

Banki átutalás

A pénzügyi tájékoztató e-mailek mellékletében mindig megtalálható az aktuális díjbekérő (vagy számla) pdf formátumban, valamint letölthető az iADMIN Pénzügy menüpontjában is.

A díjbekérőt (vagy számlát) megnyitva annak fejlécében minden információ megtalálható az átutalás kedvezményezettjének megadásához, úgymint a cégünk neve és bankszámlaszáma.

Az átutalás közleményében fel kell tűntetni a díjbekérő (vagy számla) sorszámát vagy az ügyfélkódot. Ezek ugyancsak megtalálhatók a díjbekérőn.

Az átutalás összege a díjbekérőn szereplő bruttó végösszeg legyen.

Készpénz befizetés bankszámlaszámra

Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával és/vagy bankszámlával sem, akkor bármelyik bankfiókban lehetőség van bankszámlára történő kézpénzbefizetéssel rendezni a díjakat.

Ebben az esetben a bankfiókba vigye magával a díjbekérőt (vagy számlát) és a készpénzbefizetés a banki átutalásnál leírt adatokkal történjen.

Tehát a díjbekérő (vagy számla) fejlécében szerepel a cég neve és bankszámlaszáma, amelyre a készpénzbefizetés történik.

A befizetés összege a díjbekérőn(vagy számlán) szereplő bruttó végösszeg legyen.

Nagyon fontos jeleznie az ügyintézőnek, hogy a közleményben szerepeltesse a díjbekérő (vagy számla) sorszámát vagy az ügyfélkódot, ami szintén megtalálható a pénzügyi bizonylaton.